دستور امروز ما یک ژله بستنی فوق العاده خوشمزه و راحت است که تهیه آن هیچ نیازی به بستنی ساز ندارد و به راحتی میتوانید آن را در فریزر بگذارید. بعد از گذشت زمان مناسب یک بستنی کرمی و ژله ای بینظیر خواهید داشت.

مواد لازم

  • 400 میلی لیتر خامه زده شده
  • سه چهارم پیمانه آب نبات ژلهای تک رنگ (رنگ آب نبات ژله ای در نهایت رنگ بستنی شما را تعیین میکند. ما در این دستور از ژله های صورتی و قرمز استفاده میکنیم)
  • مقداری کرم تارتار
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 140 گرم شکر
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 پیمانه آب نبات ژله ای در رنگهای مختلف

طرز تهیه

1-سه چهارم پیمانه آب نبات ژله ای تک رنگ را با خامه زده شده در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد بلافاصله آن را از روی شعله بردارید و اجازه بدهید موادتان در دمای اتاق سرد شود. بعد آن را از صافی عبور بدهید تا آبنباتهای ژله ای جدا شوند و فقط خامه رنگی باقی بماند. حالا این کرم را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

2- یک کاسه بزرگ را پر از یخ کنید و بعد روی یخها یک کاسه کوچکتر بگذارید. حالا کرم را از یخچال بیرون بیاورید و در کاسه کوچک بریزید. بعد کرم تارتار را به آن اضافه کنید و با همزن کاملا مواد را هم بزنید تا یک مخلوط ضخیم و منسجم به دست بیاید. اینکار ممکن است چند دقیقه طول بکشد اما باید تمام این مدت هم زدنتان را ادامه بدهید. بعد مواد را در یخچال بگذارید.

3- حالا یک کاسه دیگر بردارید و تخم مرغ، وانیل و شکر را در آن مخلوط کنید. مواد را انقدر با همزن هم بزنید که کاملا نرم و پفکی شوند.

.

برای مطالعه ادامه متن به لینک اصلی زیر رجوع نمایید:

آموزش تصویری طرز تهیه ژله بستنی پاستیلی فوق العاده خوشمزه و شیک


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها