دستور پخت کیک گوشت که مواد لازم آن عبارتند از: گوشت گاو، پوره سیب زمینی، سس کچاپ (گوجه فرنگی)، سس ورسترشایر یا سس استیک سفید رنگ.

طرز تÙ?Û?Ù? Ú©Û?Ú© Ú¯Ù?Øت

مرحله 1-آماده کردن گوشت گاو: این مرحله، سرگرم کننده است. گوشت چرخ شده را خوب ورز دهید تا برای کارمان آماده شود. سپس آنرا در سه ظرف فویلی جداگانه بریزید (مهم نیست قطر آنها چه اندازه ای باشد.)

مرحله 2- پختن گوشت در فر: آنرا حدود یک ساعت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت (170 درجه سلسیوس) قرار دهید. شبیه همبرگر بزرگ میشود.

.

برای مشاهده متن اصلی بر روی لینک زیر کلیک کنید:

آموزش تصویری طرز تهیه کیک گوشت ساده در منزل


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها