در این دستور پخت، به صورت تصویری و گام به گام طرز تهیه کیک ساده با شیر را یاد می گیرید. مطمئن باشید عاشق این کیک خوشمزه خواهید شد.

نحوه پخت کیک شیر (روش اول)-برای 12 نفر

  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) شیر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 فنجان (470 میلی لیتر) شکر
  • 2 فنجان (470 میلی لیتر) آرد
  • 2 قاشق غذا خوری (10 میلی لیتر) عصاره وانیل
  • 1 قاشق غذا خوری (5 میلی لیتر) نمک
  • 2 قاشق غذا خوری (10 میلی لیتر) بکینگ پودر
  • نصف فنجان (120 میلی لیتر) کره

1-فر را از قبل با درجه 163 درجه سانتی گراد (325 فارنهایت) گرم کنید.

2- قالب مافین 12 عددی را چرب و سپس آرد پاشی نمائید. برای چرب کردن قالب، از روغن گیاهی یا روغن نارگیل هم می توانید استفاده کنید‌.

3- تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی به مدت پنج دقیقه با سرعت متوسط، هم بزنید.

.

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک اصلی زیر کلیک کنید:

آموزش تصویری 2 روش طرز تهیه کیک ساده با شیر در منزل


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها