این دستور طرز تهیه کیک زبرا به سبک قنادی های معروف پایتخت و بسیار ساده، خوشمزه و بی نقص هست و حاصل چندین سال تجربه می باشد.

طرز تÙ?Û?Ù? Ú©Û?Ú© زبرا

مواد لازم

  • پودر کیک وانیلی یک بسته (به علاوه مواد مشخص شده روی بسته مانند روغن، آب و تخم مرغ)
  • پودر کیک شکلاتی یک بسته (به علاوه مواد اضافی مشخص شده روی بسته: مانند روغن، آب و تخم مرغ)
  • 250 گرم (یک کاسه) خامه زده شده قنادی

طرز تهیه

1-برای یک کیک چهار لایه، همه پودر کیک ها را جدا جدا در کاسه مخلوط کنید و طبق دستور روی جعبه سایر مواد مانند تخم مرغ و آب و روغن را هم اضافه کنید. جداگانه. برای کیک دو لایه، نصف مواد را مخلوط کنید.

2-بسته به اینکه دو لایه یا چهار لایه می خواهید دو یا چهار ظرف پخت کیک را چرب کنید و در کف آنها کاغذ مخصوص پخت کیک قرار دهید و روی کاغذ را هم با روغن چرب کنید.

3-حرارت فر خود را طبق دستور روی پودر کیکها تنظیم کنید که تقریبا برابر 350 درجه فارنهایت معادل 177 درجه سانتی گراد باید باشد.

.

ادامه آموزش را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه کیک زبرا به سبک قنادی های معروف تهران


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها