این دستور طرز تهیه کیک زبرا به سبک قنادی های معروف پایتخت و بسیار ساده، خوشمزه و بی نقص هست و حاصل چندین سال تجربه می باشد.
1-برای یک کیک چهار لایه، همه پودر کیک ها را جدا جدا در کاسه مخلوط کنید و طبق دستور روی جعبه سایر مواد مانند تخم مرغ و آب و روغن را هم اضافه کنید. جداگانه. برای کیک دو لایه، نصف مواد را مخلوط کنید.
2-بسته به اینکه دو لایه یا چهار لایه می خواهید دو یا چهار ظرف پخت کیک را چرب کنید و در کف آنها کاغذ مخصوص پخت کیک قرار دهید و روی کاغذ را هم با روغن چرب کنید.
3-حرارت فر خود را طبق دستور روی پودر کیکها تنظیم کنید که تقریبا برابر 350 درجه فارنهایت معادل 177 درجه سانتی گراد باید باشد.
.
ادامه آموزش را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:
درباره این سایت